0722 522 910
0241 748 069
0341 170 126

Despre Hotel Maria

Recomanda pe Facebook

Maria este o unitate de cazare de 3 stele, cu un interior elegant, intim, confortabil. Unitatea se afla in Eforie Sud pe faleza si are avantajul de a se afla chiar pe malul marii.

Plaja din fata hotelului este formata din doua golfulete, protejata de un dig care nu lasa marea s-o invadeze. Chiar daca vrei sa petreci aici intreaga vacanta sau ti-ai programat doar o scurta intalnire cu marea, la Maria te vei simtii minunat.

Te asteptam cu 16 camere duble, cu pat matrimonial sau 2 paturi separate, cu balcon sau fara, baie proprie cu dus unde apa calda curge la orice ora din zi si din noapte, mobilier modern,  T.V. conectat la retea de cablu, minibar ca sa te racoresti sau sa chefuiesti, telefon ca sa-ti chemi si prietenii si bineinteles climatizare – ventiloconvectoare.

Despre Hotel Raul

Recomanda pe Facebook

Raul este tot ce-ti doresti la mare: unitate de cazare de 3 stele noua; comfort de 3 stele; aproape de plaja cu nisip fin ca sa te bronzezi la soare; camere cu balcon pentru aerosol si aer conditionat in interior; dus cu apa calda non stop si frigider pentru bauturi.

Plaja din fata unitatii este formata din doua golfulete, protejata de un dig care nu lasa marea s-o invadeze. Chiar daca trebuie sa mergi 100 metri in plus pe zi ca sa ajungi la mare, in comparatie cu turistii cazati la Maria, te asiguram ca privelistea de la etajele superioare si pretul camerelor vor compensa acest lucru.

Te asteptam cu camere duble sau apartamente, cu balcon, baie proprie, mobilier nou, lenjerie noua, T.V. LED conectat la retea de cablu, frigider, aer conditionat si internet in fiecare camera.