0722 522 910
0241 748 069
0341 170 126

Termeni si conditii

Recomanda pe Facebook

Politicile de Hotel Maria si Hotel Raul

Check-in:     Incepand cu ora 18,00;

rezultate liga 1 romania omnibet clasament liga 1 romania

Check-out:   Pana la ora 12,00;

Plata in avans: Plata avansului pentru rezervare se poate face astfel: in numerar (cash) la receptia hotelului; prin card la receptia hotelului si la unitati bancare; prin transfer bancar - ordin de plata sau online - din contul dumneavoastra in contul SC Turismar Expert SRL - RO76INGB0000999901264908 ING Bank;

Anulare: Daca rezervarea se anuleaza se va incasa/retine contravaloarea primei nopti de cazare pentru camera/camerele rezervata/rezervate.

Copii si paturi suplimentare: Gratuit! Un copil cu varsta pana la 7 ani este cazat gratuit intr-o camera cu 2 adulti, cand sunt folosite paturile existente.

Un copil mai mare sau al doilea copil in camera cu 2 adulti, platesc 70 lei/noapte/persoana pentru pat suplimentar; Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este 1 la Hotel Maria. La Hotel Raul nu se monteaza paturi suplimentare.

Nu se accepta cazarea a mai mult de 2 adulti intr-o camera dubla si nu se accepta cazarea unui adult pe pat suplimentar; Intr-o camera se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii/camera dubla la Hotel Maria; 2 adulti + 1 copil/camera dubla la Hotel Raul; 3 adulti/camera tripla; 4 adulti/apartament;

Pentru cazare 1 adult + 1 copil in camera dubla se va percepe tariful integral pentru camera dubla;

Camera single este ocupata de 1 adult si reprezinta 80% din tariful pentru camera dubla;

Animale de companie: Nu sunt acceptate;

 
Site-ul Hotel Maria reprezinta pagina oficiala a Hotel Maria.
 
Utilizarea necorespunzatoare = utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Firmei sau altor persoane. Hotel Maria asigura confidentialitatea datelor si a persoanelor care intra in contact cu noi prin intermediul acestui website ( email, telefon, formulare de contact )
 
 Informatiile publicate pe site = informatii de interes general despre Firma, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Firma ca fiind de interes pentru Client.
 
Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Hotel Maria.Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
 
1.INFORMAȚII GENERALE
 
 
Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Hotel Maria. Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.
Acesta este supusa Termenilor si conditiilor de utilizare. Aceşti Termeni de utilizare pot fi modificaţi sau înlocuiţi de alţi termeni şi condiţii, de ex. pentru achiziţionarea de produse şi/sau servicii. Hotel Maria si toate informațiile conținute sunt proprietatea Hotel Maria și nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse în niciun fel, pe niciun suport fără acordul.
 
Aceste website este reglementat de legea Română ; vizitatorii internaţionali trebuie să se asigure că respectă legea aplicabilă la nivel local. Întrucât prezenta informare poate suferi modificări în orice moment, fără notificare prealabilă, vă invităm să consultaţi această pagină în mod regulat.
 
 
2.RĂSPUNDEREA SITE-ULUI
Acest site este administrat de catre Hotel Maria, proprietate  Hotel Maria. In calitate de administrativă ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare conform normelor în vigoare.
Aceste reguli precizează modul de folosire de către utilizatori a site-ului Hotel Maria și relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România și Uniunea Europeana.
 
 
3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
 
 
CONŢINUT WEBSITE
Hotel Maria depune toate eforturile pentru a oferi un conţinut de încredere, însă, independent de grija şi diligenţa pentru modul de redactare a textului şi publicarea de fotografii, se pot strecura unele erori în informaţiile furnizate pe acest website. Hotel Maria îşi declină răspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din accesarea website-ului sau din utilizarea informaţiilor conţinute în acesta (de exemplu: erori, omisiuni, inaccesibilitate, pierderi de date, deteriorare, distrugere sau virusuri care pot afecta echipamentele IT ale utilizatorului). Prin urmare, utilizatorul acceptă să folosească aceste informaţii pe răspunderea sa asumată exclusiv şi este invitat să întreprindă toate verificările necesare.
 
 
EXCLUDERI ŞI RESPONSABILITĂŢI
Hotel Maria deţine, îşi rezervă şi menţine toate drepturile de proprietate, în special de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor pentru acest website şi pentru informaţiile conţinute de acestea. 
 
4. SECURITATE
 
 
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.
Hotel Maria se obliga sa nu transmita/publice nici o informatie dintre cele pe care le are in baza de date cu exceptia unui caz penal in care ii sunt solicitate aceste date.
Pentru securizarea datelor personale accesul la aceste date este limitat doar la conditiile de utilizare a datelor si doar la persoanele autorizate sa le proceseze si sa le cripteze.
 
5. CONDIŢII DE UTILIZARE
 
 
Puteţi utiliza acest Website numai în conformitate cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare prezente şi, în orice caz, puteţi folosi acest Website numai în scopuri legale, mai exact în conformitate cu legislaţia în vigoare, reglementările şi practicile din Romania si Uniunea Europeana sau din statul din care Website-ul este accesat.În special, sunteţi de acord:
· Să nu publicaţi, să nu transmiteţi sau să nu distribuiţi nicio informaţie de natură obscenă, defăimătoare, nelegală sau de natură să producă prejudicii, fie pe sau de pe acest Website;
· Să nu utilizaţi acest Website într-o manieră de natură să încalce drepturile altor persoane;
· Să nu efectuaţi rezervări neautorizate, false sau frauduloase;
· Să nu utilizaţi niciun software, procedură sau dispozitiv cu scopul de a împiedica sau de a încerca să împiedicați buna funcţionare a Website-ului, fie manual, fie electronic, prin orice mijloace, în special cu privire la încărcarea sau accesarea de fişiere care conţin date modificate sau virusuri;
· Să nu degradaţi, modificaţi sau schimbaţi aspectul grafic al acestui Website sau codurile software care îl alcătuiesc;
· Să nu întreprindeţi nicio acţiune susceptibilă de a provoca trafic nerezonabil sau disproporţionat pe Website sau pe o infrastructură asociată;
· Să nu obţineţi sau să nu încercaţi să obţineţi acces neautorizat la niciuna dintre reţelele noastre, prin orice mijloace.
 
Fără a aduce atingere celorlaltor drepturi cuprinse în cadrul acestor termeni şi condiţii, (indiferent dacă acestea sunt legale sau nu), Hotel Maria îşi rezervă dreptul de a refuza accesul la acest Website în cazul în care consideră (conform propriilor criterii), că sunt încălcate oricare din prevederile acestor Termeni şi Condiţii de Utilizare.
 
Prin urmare, prin continuarea accesării sau utilizării acestui Website, vă exprimaţi acordul de a respecta modificările acestor Termeni şi Condiţii de utilizare.